Radio Maria Podcast

Radio Maria Podcast

Radio Maria België

Radio Maria is een jonge radio zender die heel Vlaanderen wil bereiken om het Woord van God te laten weerklinken. Op ons DAB+ signaal heeft u een zeer gevarieerd programma.

Escuchar el último episodio:

In deze laatste aflevering van onze pelgrimstocht langs Ieper bezoeken we nog het Studentenfriedhof in Langemark, waar we bidden voor de overledenen die er te rusten zijn gelegd. Daarna leidt onze tocht ons terug naar Ieper en naar de Menenpoort waar we de Last Post Ceremony bijwonen. We gaan in gesprek met Benoit Mottrie, OBM MNZM OAM en voorzitter van de Last Post Association en met een Indische jongeman over het belang van het herdenken van de Indische soldaten die het leven lieten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Op de kaart hieronder kan u de route die we afleggen volgen.Wanneer u in de linkerbovenhoek op het pijltje klikt ziet u de legende van deze kaart. Paarse indicaties zijn haltes die we gehouden hebben tijdens de afleveringen. De rode indicaties zijn plaatsen waar we langs komen en vermeld worden in de aflevering. Wanneer u op deze indicaties op de kaart klikt vindt u de foto’s die we tijdens onze pelgrimsroute hebben genomen. In het menu op de linkerkant kan u bovendien de drie onderdelen van de kaart aan of afvinken. Zo bepaalt u zelf welke elementen u zichtbaar wenst op de kaart.

Episodios anteriores

 • 1513 - Pelgrim in eigen land: Ieper Deel 5 – Studentenfriedhof Langemark – Menenpoort Last Post 
  Fri, 03 Dec 2021 - 0h
 • 1512 - De ochtend bij Radio Maria: Priorij Bethanië viert de 100ste verjaardag van de stichting! 
  Fri, 03 Dec 2021 - 0h
 • 1511 - De ochtend bij Radio Maria: Getuigen over God – over de mystieke schrijver en zalige Jan van Ruusbroec & over het Compendium Lectio Divina 2022 
  Thu, 02 Dec 2021 - 0h
 • 1510 - Talitakoem: Woensdag om 17u30: Uitkijken naar, wachten op… Jezus! 
  Wed, 01 Dec 2021 - 0h
 • 1509 - Radio Maria telefoneert: We bellen met diaken Paul 
  Wed, 01 Dec 2021 - 0h
Mostrar más episodios

Más podcasts religión y espiritualidad españoles

Más podcasts religión y espiritualidad internacionales

Elige la categoria de podcast